Tilburg Hap Stap Festival in de Interpolistuin

Aanvang: 18:00
Entree: Gratis

Is eten voor jou meer dan noodzakelijke vulling en ben je niet bang om op ontdekkingstocht te gaan naar verschillende smaken? Dan is het zeker de moeite waard om het jaarlijkse Hap Stap Festival in de Interpolistuin eens te bezoeken.

Lekker lokaal

Tijdens het Hap Stap Festival, dat in 2018 plaatsvindt van vrijdag 18 tot en met maandag 21 mei, kan de bezoeker kennismaken met al het lekkers dat de stad te bieden heeft. Zin in Zeeuwse wilde oester uit de Grevelingen, stoute sticky chicken, tonijncarpaccio met kalamansi of toch iets anders? Het kan allemaal. Meerdere lokale restaurants en eetcafés krijgen in de Interpolistuin de kans om te laten zien wat zij in huis hebben.

Hap Stap 2018

In den beginne

In de eerste jaren van het Hap Stap Festival werd een lint van tenten getrokken op de Heuvel, het Piusplein en de Paleisring waar deelnemende restaurants zich konden presenteren. Het idee was het geheel zo intiem en gezellig te maken. Aan dit concept is door de jaren heen weinig veranderd. Wel is het festival verhuisd naar de Interpolistuin, wat een gouden vondst is geweest. Het is mede door de inzet van de deelnemende ondernemers, sponsoren en de vrijwilligers die zich ieder jaar belangeloos inzetten dat het vierdaagse festival een succes is.

Verrassend, laagdrempelig en no nonsens

Vier dagen lang genieten van heerlijke hapjes, lekkere drankjes en verrassend entertainment. En dat op een bijzondere, sfeervolle locatie, hartje stad, in de Interpolistuin. De vele vaste bezoekers weten: het festival is verrassend, laagdrempelig en no nonsens. Tilburg Hap Stap Festival: ‘Waar je thuis bent als je uit gaat’ .  

Foto’s bekijken

Nog eens kijken naar vorige edities van Hap Stap Festival? Blader dan eens door het fotoboek van Hap Stap 2017. Foto’s van gerechten bekijken? Check dan even de facebookpagina van Hap Stap.

Hap Stap Festival 2017

Hap Stap 2018

  • Locatie: Interpolistuin (Tilburg-centrum)
  • Datum: vrijdag 18 – maandag 21 mei 2018
  • Entree gratis, betaling met munten