Tilburg Zingt op de Schouwburgring

Aanvang: 18:00
Entree: Gratis

Het grootste meezingevenement van Nederland, Tilburg Zingt 2018, vindt weer plaats op donderdag 26 april. Dan zal het enorme feest van 18:00 uur tot 01:00 uur weer los barsten. Daarna zelfs met een super afterparty in de kroegen van de Stadhuisstraat.

Tilburg Zingt 2018

Het jaarlijkse meezingfestijn wordt dit jaar voor de 15e maal en wederom in het centrum van Tilburg georganiseerd. Dit jaar weer terug op de oude vertrouwde locatie. Op de Schouwburgring, wat zich al jaren op rij heeft bewezen als prachtige locatie voor dit gezellige openluchtevenement. De festiviteiten zullen op donderdag 26 april 2018 losbarsten vanaf 18.00u!

Ook dit jaar zal een enthousiaste groep voorzangers op het podium meezingen met het publiek. Het Tilburg Zingt podiumteam, wat deze editie bestaat uit +/- 135 koorleden. Tilburg Zingt opent het evenemententerrein vanaf 18.00 uur. Het publiek kan dan al lekker in de stemming komen met een drankje, hapje en natuurlijk muziek in de vorm van een DJ. Er zullen diverse foodkramen aanwezig zijn.

Tilburg Zingt is een massale samenzang van bekende liedjes. Aan dit evenement kan en mag iedereen meedoen. Het evenement is gratis te bezoeken.

Jong Tilburg Zingt

Dit jaar staat er voor de 12e keer op Hemelvaartsdag/Bevrijdingsdag (donderdag 25 mei) Jong Tilburg Zingt 2018 weer klaar. Een kleiner en intiemere vorm van het meezingspektakel en vooral gericht op gezinnen. Altijd al op het podium willen staan? Of altijd al willen zingen voor een groot publiek? Dan is nu het juiste moment! Geef vrienden, vriendinnen, familie, zoons, dochters of bekenden op om mee te zingen op het podium van Jong Tilburg Zingt. De minimum leeftijd hiervan is 13 jaar. Jong Tilburg Zingt begint vanaf 13:30 uur.

De DJ neemt het stokje rond 17:30 uur gewoon over en het feest voor jong én oud gaat gewoon verder. Tevens is er gelegenheid tot een hapje in de straat voor de hongerige bezoekers. Een mooi evenement voor het hele gezin, maar ook voor de opa’s, oma’s, neefjes, nichtjes, ooms, tantes en natuurlijk overige familie en vrienden. De Stadhuisstraat zorgt dat niemand iets zal ontbreken tijdens deze ‘dorstige’ dag. Voor de kinderen wordt er extra ranja en chips ingekocht, en er staat zelf een grote brandweerwagen met snoep en lekkerheden in de straat.

Tilburg Zingt

Mee doen aan Jong Tilburg Zingt?

De inschrijvingen voor Jong Tilburg Zingt 2018 zijn tot 20 mei. Er is dus nog genoeg tijd om je zoon, dochter of andere bekenden op te geven om mee te zingen op het podium van Jong Tilburg Zingt. Er is een open inschrijving via info@jongtilburgzingt.nl, in de mail verwerk je je naam, leeftijd, mobiele nummer ouders, E-mailadres, je favoriete liedje en of je zelf wil zingen of bekijk anders even de website voor meer informatie.