Zoek Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

november 2017

meet&greet met Sinterklaas

26 november @ 13:00 - 15:00
Emmapassage, Emmapassage
Tilburg ,
+ Google Maps
Gratis

Wil jij de enige echte Sinterklaas ontmoeten? Dat kan op zondag 26 november in de Emmapassage! Dus zet je beste beentje voor en laat de Sint weten dat jij dit jaar super zoet bent geweest 🙂

Meer weten »

Pieten Parcours

26 november @ 13:00 - 17:00
Emmapassage, Emmapassage
Tilburg ,
+ Google Maps
Gratis

Op zondag 26 november tussen 13:00 en 17:00 uur kun je jouw eigen pieten kunsten testen in de Emmapassage. Onder begeleiding van een pietenband kun je hier een Pieten obstakel parcours afleggen, durf jij het aan?

Meer weten »
december 2017

Opening Winter in Tilburg

8 december @ 16:00 - 9 december @ 16:00
Heuvel, Heuvelpoort 300
Tilburg , 5038 DT Nederland
+ Google Maps

Op vrijdag 8 december om 16.00 uur wordt Winter in Tilburg officieel geopend op de heuvel bij de attractie Tubby Slides. Meer informatie volgt binnenkort.

Meer weten »

ChickZ X-mas edition bij Café De Lollipo

15 december @ 21:00

Op vrijdag 15 december is het tijd voor ChickZ. Dit is hét womenminded evenement van De Lollipop in Tilburg. Voorgaande edities waarbij de boys ook werden toegelaten zijn zo goed bevallen dat ze dit concept gewoon blijven herhalen. Het feest is uitgegroeid tot een echt womenminded gay-event steeds een wisselend thema. Deze dj’s laten jouw ass shaken en mixen de beste beats: Moombathon; Reggeaton; Latin; Dutch bubbling; Top40 in the remix.

Meer weten »

Kersteditie Dwalerij

17 december @ 12:00 - 17:00
Dwaalgebied, Noordstraat en Nieuwlandstraat
Tilburg,
+ Google Maps

De mooiste straten van de binnenstad bieden alle ingrediënten voor deze ideale start van de zondag. Winkels en horeca openen hun deuren en laten samen met andere unieke en vaak lokale deelnemers zien wat het Dwaalgebied zo bijzonder maakt; eigenzinnigheid, diversiteit en het gemoedelijke ‘dorpsgevoel’. De ondernemers uit de Noordstraat en Nieuwlandstraat laten zich letterlijk ‘zien’ door niet alleen binnen maar ook buiten te showen wat ze in huis hebben. In de kramen vind je een mix van gepassioneerde makers…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen