Aus Berlin Festival 2018

Aanvang: 13:00
Entree: €35

Aus Berlin draait om intimiteit, nieuwe Berlijnse muziek en urbex (urban exploring) avonturen. Dat gaan we dit jaar opnieuw doen met drie warme en intieme podia, paden waar je door kan verdwalen, objecten waar je op kan klimmen en chillen, bijzondere (muzikale) performances en aber natürlich weer een bizarre entree.

Dit jaar wordt er met Aus Berlin Festival een reeks ingeluid. Nog vier keer vindt het evenement plaats, daarna is het klaar. Het Tilburgse festival maakte de afgelopen jaren grote sprongen. Van de Hall of Fame en Club Smederij naar de Koepelhal en Wagenmakerij. “Met de komst van Aus Berlin in de industriële Koepelhal en Wagenmakerij in 2015 forceerden we onszelf om het groter aan te pakken en meer bezoekers te trekken. Het was voor ons een logische gedachte om zo’n groots podium in de Koepelhal neer te zetten zoals de afgelopen jaren. Nu we als organisatie van Aus Berlin daarop terugkijken vinden we het jammer dat er zo moeilijk contact gemaakt kon worden met de artiesten.” aldus initiatiefnemer Joep van Gorp.

Het festival krijgt een forse update en draait helemaal rond intimiteit en urban exploring. Onze hoofdkarakters, Tom en Matthias, staan centraal de komende vier jaar. We volgen hun reis door Berlijn en tijdens iedere editie beleef je hun ervaringen. Aus Berlin zet dit jaar één deephouse en techno podium neer van gelijke grootte, daarnaast is er een derde podium waar je echt op ontdekking kunt. Hoe je hier moet komen is nog even geheim, ga vooral op avontuur.

Dit jaar daalt Aus Berlin af, ondergronds. Een urbex avontuur waar Berlijnse artiesten een feest bouwen voor waaghalzen te voet. Klim, kruip, dans en ontdek…

De early bird tickets waren binnen een dag uitverkocht. Ondertussen zijn de regular tickets te koop. Houd de website in de gaten voor de line-up.