Elite Model Look komt voor de tweede keer terug naar Tilburg

30 augustus 2019

Na een succesvolle eerste editie van de Elite Model Look Castingdag Tilburg in 2018, keert het event dit jaar weer terug in september. Naast de modellen zijn influencers dit jaar ook een belangrijke doelgroep. 

Influencers

Bekende landelijke influencers, zoals Mascha Feoktistova en JoshV zijn via Elite te gast, maar daarnaast wordt vanuit Centrumtilburg.com, de gezamelijke afzender van stakeholders uit de binnenstad, een speciaal VIP-programma voor maar liefst 50 (fashion) influencers georganiseerd. Wanneer zij een enthousiast welkom in Tilburg krijgen, wordt de stad online uiteraard goed op de kaart gezet.

Samenwerking met ondernemers in de binnenstad

Naast de catwalk op het Pieter Vreedeplein wordt een VIP-Area gecreëerd waar de VIP-genodigden zich kunnen melden en een goodiebag, activiteit, welkomstdrankje, lunch enzovoorts krijgen aangeboden. Graag willen we in samenwerking met Tilburgse ondernemers de goodiebag aanbieden om de diversiteit en aantrekkelijkheid van onze stad als winkelstad te laten zien. Er is ruimte in het VIP-programma gecreëerd om te shoppen, het hele centrum van Tilburg te verkennen en daarover te vloggen en bloggen natuurlijk, dus wellicht vloggen/bloggen ze ook over jouw zaak!

Heb jij een zaak in de binnenstad en wil je graag meewerken aan dit evenement? Neem dan contact op met Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg.

Meer informatie

  • 14 september 2019
  • Pieter Vreedeplein
  • Gratis toegang