Feest voor de dames: NIKKIE opent in Tilburg

21 augustus 2018

Het gaat hard met modeontwerpster, actrice, presentatrice en model Nikkie Plessen. Haar kledingmerk NIKKIE opende eerder Brand Stores door heel Nederland en komt nu ook naar Tilburg. Daarmee wordt Tilburg de elfde Nederlandse stad met een Brand Store van het populaire vrouwenmerk. 

Foto’s: Instagram Nikkie Plessen

De winkel opent eind 2018 in de Heuvelstraat. Voor de fashionliefhebbers die niet kunnen wachten: je kunt de kleding  ook bij Gimbrère, Hudson’s Bay, Superfly en Fresh aanschaffen. Sterker nog: momenteel profiteer je bij Gimbrère van flinke kortingen op het merk.

Vacatures

Het modemerk ontkende een tijdje de geruchten dat ze zich in Tilburg zouden vestigen. Toch doken er onlangs vacatures op. Goed nieuws voor degene die graag voor het mode-imperium van Plessen willen werken. Ze zijn namelijk op zoek naar een Store Manager, Assistent Store Manager en Sales Assistent.

Over NIKKIE

Sinds de start van het modemerk in 2011 is het merk uitgegroeid tot internationaal volwaardige speler in de fashion industrie. Gezien de populariteit onder (voornamelijk) jonge vrouwen, lijkt ook deze winkel een aanwinst voor het Tilburgse winkelaanbod.